fbpx

O meni



Facebook


Youtube


Envelope


Rss

Raziskovalka,

blogerka in

ustvarjalka

naravne kozmetike.

Raziskovalka,

blogerka in

ustvarjalka

naravne kozmetike.

O meni

Sem Tončka Mavrič, formulatorka naravne kozmetike ter raziskovalka naravnih, aktivnih in funkcionalnih sestavin.

Moja pot v svetu kozmetološke znanosti se je začela pred več kot desetletjem, ko sem ustvarila svojo prvo kremo. Od takrat se neprestano izobražujem, tako s samostojnim raziskovanjem kot tudi preko mednarodnih izobraževanj v formuliranju.

Vse od prvega izdelka je moje vodilo kakovostna in naravna kozmetika, ki temelji na fizioloških potrebah kože in na učinkovitosti sestavin.

Z ekipo Modern CosmEthics (avtorji knjige Sodobna kozmetika) sodelujem pri razvoju in prepoznavnosti novega kozmetičnega certifikata, ki predstavlja revolucionaren koncept v certificirani kozmetiki.

Sem avtorica poglobljenih izobraževanj o formuliranju kozmetičnih izdelkov, ki se bodo v sklopu dejavnosti Modern CosmEthics odvijala na Fakulteti za Farmacijo v Ljubljani in bodo namenjena tako ljubiteljem izdelovanja kozmetike kot tudi profesionalcem.

Kako ti lahko pomagam?

IZOBRAŽEVALNE DELAVNICE

Na izobraževanjih in delavnicah spoznaš kozmetične sestavine in njihovo delovanje od blizu, preko namenskih sklopov pa te vodim od začetnih informacij o delovanju kože do naprednega formuliranja za najboljšo učinkovitost.


POGLEJ VSEBINE

FORMULACIJSKO SVETOVANJE

Preko strokovnega svetovanja pridobiš nasvete glede sestavin, pregled formule, pomoč pri razvoju tvojih izdelkov, nasvete in pomoč za izpiljenje recepta, ki ga želiš dati v prodajo. Vsakemu izdelku se posvetim v celoti in popolnoma in ob tem upoštevam tvoje želje.


POGLEJ SVETOVANJA