fbpx

Plačilo in dostava

1. Minimalna vrednost naročila

2. Možnosti plačila

Pri nakupu na spletni strani Moja domača kozmetika lahko kupec plača naročilo preko spletnega plačilnega naloga z nakazilom na bančni račun podjetja ApisGrad d.o.o. po povzetku naročila, ki ga prejme na elektronski naslov. Plačilo izvede preko svojega elektronskega bančnega računa na račun št. SI56 6100 0002 3184 802, odprt pri Delavski Hranilnici. Pri plačilu navede št. naročila. Izbrane izdelke bo prodajalec poslal na kupčev naslov takoj po prejetju nakazila ali potrdilu plačila.

3. Možnosti in stroški dostave

3.1 Oblazinjena kuverta ali paket

Manjša naročila robustnih izdelko bodo odpremljena v oblazinjenem pismu. Večje, težje ali bolj krhke izdelke odpremljamo kot paket.

Stroškov pošiljanja ni – poštnina je brezplačna.

3.2 Osebni prevzem

Naročene izdelke lahko tudi kupec prevzame na sedežu podjetja. Pri tem je potrebno upoštevati, da se lahko za osebni prevzem čakali več dni. O možnem datumu prevzema kupca obvestimo preko e-maila.

4. Čas in način dostave

Naročeni izdelki bodo na vaš naslov odpremljeni v najkrajšem možnem času. Pri plačilu z bančnim nakazilom bo naročeno blago odpremljeno šele po prejemu plačila na bančni račun.Dostavo nakupov, opravljenih na spletni strani Moja domača kozmetika, izvaja Pošta Slovenije. Pogodbeni partner pošiljke dostavlja v dopoldanskih urah. Če paketa v nekaj dneh od odpreme ne prejmete, vas prosimo, da nas o tem nemudoma obvestite. Zavezujemo se, da bomo ugotovili vzroke za zamudo in vas o tem obvestili.Ob prevzemu morate pregledati vsebino paketa in nas v primeru neskladnosti obvestiti. V kolikor se je blago med dostavo poškodovalo ali uničilo, vas prosimo, da nam prejeto pošiljko pošljete, mi pa vam bomo zagotovili nadomestno pošiljko.