fbpx

Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja

1. Splošni pogoji uporabe

Namen teh splošnih pogojev uporabe je določiti pogoje uporabe spletnega mesta Moja domača kozmetika. Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z zakonodajo Republike Slovenije in veljajo za vse obiskovalce in / ali uporabnike spletnega mesta in povezanih spletnih strani.

2. Spletna stran Moja domača kozmetika

Spletna stran Moja domača kozmetika je dostopna na svetovnem spletu na www.mojadomacakozmetika.si.

Avtorica bloga in lastnik avtorskih pravic je Tončka Mavrič.

3. Določitev pomembnih pojmov 

3.1 Lastnik

Lastnik spletnega mesta Moja domača kozmetika je ApisGrad d.o.o., Mengeška c. 58, 1236 Trzin.

3.2 Upravljalec

Upravljalec osebnih podatkov ali preprosto “upravljalec” je v teh splošnih pogojih podjetje ApisGrad d.o.o., Mengeška c. 58, 1236 Trzin.

3.3 Obdelovalec

Obdelovalec osebnih podatkov je podjetje, ki upravljalcu omogoča uporabo platforme za pošiljanje mesečnih novih ali obvestil o novih objavah.

3.4 Obiskovalec

Obiskovalec spletnega mesta je vsaka oseba, ki obišče spletni blog Moja domača kozmetika.

3.5 Naročnik na novice ali obvestila

Naročnik na novice ali obvestila oziroma preprosto “naročnik” je vsaka oseba, ki se s postopkom izpolnitve namenskega obrazca naroči na prejemanje mesečnih novic, obvestil o novih objavah ali novic o tečajih in drugih novostih.

3.6 Kupec

Kupec je vsaka fizična ali pravna oseba, ki na spletni strani Moja domača kozmetika opravi nakup enega ali več izdelkov.

3.7 Uporabnik

Uporabnik spletnega mesta zajema tako obiskovalca spletnega mesta, naročnika na novice ali obvestila ter kupca.

4. Sprejem splošnih pogojev

Z uporabo spletnega mesta Moja domača kozmetika obiskovalec sprejema te splošne pogoje in potrjuje, da je z njimi seznanjen in se z njimi strinja.

5. Omejitev odgovornosti

Upravljavec se bo po najboljših močeh trudil zagotavljati točne in ažurne podatke, vendar uporabnika opozarja, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost oziroma ažurnost. Upravljavec prav tako ne prevzema odgovornosti za dejanja, ki jih uporabnik opravi na podlagi objavljenih podatkov.

Upravljavec ni odgovoren za občasno nedelovanje strani in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti upravljavec, niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletišča, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do informacij, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Upravljavec si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni ali odstrani vsebino teh spletnih strani, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Uporabniki objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost.

Tako upravljalec kot tudi avtorica tega bloga ne prevzemata nikakršne odgovornosti za morebitne posledice ali škodo, nastalo ob nepravilni, nemarni ali nevarni uporabi katerekoli sestavine ali postopka, omenjenih v blogu Moja domača kozmetika.

Uporabnike pozivamo, da se pred uporabo katerokoli sestavine pozanimajo o njeni škodljivosti, pravilni uporabi in možnih reakcijah; kako lahko posamezne sestavine reagirajo med seboj ter preberejo varnostni list in pazijo na varnostne ukrepe.

6. Avtorske pravice

Vsebina spletišča je avtorsko delo, katere imetnik avtorskih pravic je Tončka Mavrič, in kot taka je predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. V avtorskopravno in z drugimi pravicami intelektualne lastnine varovano vsebino spada poleg besedila in podatkov tudi celotna grafična podoba spletnega mesta z vsemi grafičnimi elementi.

Uporabnikom je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine samo v osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je vsakršno drugo razpolaganje z vsebino, ki zajema, a ne izključno, spreminjanje, kopiranje, objavljanje katerekoli vsebine v celoti ali delno na drugih mestih, razen če v to avtorica ali upravljavec izrecno dovoli v pisni obliki. Če uporabnik posreduje kakršnokoli gradivo upravljavcu, brezplačno prenaša vse materialne avtorske pravic in dovoljuje uporabo ter objavo posredovanega gradiva.

7. Spremembe splošnih pogojev

Upravljavec si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni oziroma dopolni določbe splošnih pogojev za uporabnike spletnega portala.

Zadnja sprememba: 17. 05. 2018